Υπηρεσίες – INCEPTIAL | Business Consulting, Σύμβουλοι Marketing

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ PROJECT

Για εμάς κάθε επιτυχημένη επιχειρηματική πράξη, ξεκινάει πάντοτε από μία ιδέα. Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας απλής ιδέας μέσα από επαγγελματικά και εμπεριστατωμένα επιχειρηματικά Project, εγγυάται την σίγουρη επιτυχία. Κάνουμε την ιδέα σας πράξη με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα

ΕΡΕΥΝΑ

Κάθε μας πρόταση κρύβει πίσω της μια συστηματική, αντικειμενική και εξακριβωμένη έρευνα. Αναζητώντας πληροφορίες και όλα τα συναφή που αφορούν το δικό σας Project, μέσα από την εξατομικευμένη έρευνα που γίνεται για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά τι είναι αυτό που θα σας κάνει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε το προϊόν, ή την υπηρεσία σας, και να τα προσδιορίσουμε (καθορίζω, ορίζω κάτι με ακρίβεια χωρίς να αφήνω περιθώρια ασαφειών) στο κοινό. Στόχος μας δεν είναι μια πρόσκαιρη ανάπτυξη των πωλήσεων μιας εταιρείας, αλλά η βραχυχρόνια αύξηση τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ BUDGET ΚΑΙ ΜΜΕ

Μελετούμε το προβαλλόμενο προϊόν ή την υπηρεσία σας, ερευνούμε τον ανταγωνισμό, αξιολογούμε το ΜΜΕ (για το αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού που στοχεύουμε να επηρεάσουμε), θέτουμε το στόχο, κατανέμουμε τον προϋπολογισμό. Επιβλέπουμε την ροή των προβολών, ή μεταδόσεων και αναδιαμορφώνουμε σύμφωνα με τον σφυγμό ή τα μνήματα της αγοράς.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

- Τηλεοπτικά σποτ - Ραδιοφωνικών σποτ - Διαφημιστικές καμπάνιες - Καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης - Δημιουργία Πλάνου Διαφήμισης στα ΜΜΕ - Social Media - Web Marketing

INTERNET ΜARKETING

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την online παρουσία σας, όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες! Σας συμβουλεύουμε για τα κείμενα που πρέπει να γράψετε, τα μηνύματα και τις προσφορές σας. Δημιουργούμε μαζί το πλάνο για να μετατρέψετε τον «άγνωστο» επισκέπτη σε «πραγματικό» πελάτη!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ / EVENTS

Έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με τους leader του χώρου… Σκοπός, να ενημερώνουμε έγκαιρα τους πελάτες μας, για την θεματολογία των σεμιναρίων, ή εκθέσεων σε Κύπρο, Ελλάδα και Κίνα. Προσαρμόζουμε, Διαφοροποιούμε, Εισηγούμαστε και Εστιάζουμε στην σωστή επιλογή των σεμιναρίων – εκθέσεων και ημερίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή υποστήριξη έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε σημαντική μείωση κόστους, αποτελεσματικότητα και απόδοση.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Η εταιρία μας για τέταρτη συνεχή χρονιά προωθεί τις Ενημερωτικές Εκστρατείες κατά των Κοινωνικών Προβλημάτων και Νεανικής Παραβατικότητας…

Σε συνεργασία…

  • Με το Υπουργείου Υγείας
  • Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
  • Ταχυδρομεία Κύπρου
  • Κ.Ο.Α
  • Σταδίου Γ.Σ.Π.
  • και την υποστήριξη χορηγών – εταιρίες.

Πραγματοποιούμε τέσσερις φωτογραφικές παραγωγές ανά εκστρατεία με σκηνές που διαδραματίζουν και αποτυπώνουν (σε αφίσα μεγέθους 48Χ68 cm) το κοινωνικό πρόβλημα – μήνυμα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα μέσω της φωτογραφικής παραγωγής και του γραπτού κοινωνικού μηνύματος.

BusinessLink Βάση δεδομένων εταιρικών στοιχείων επικοινωνίας Κύπρου.

Η ιστοσελίδα Businesslink δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει αρχικά τις ανάγκες των εταιριών ως προς την εύρεση εξειδικευμένων πληροφοριών. Δηλαδή, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να εστίαση στο target group που τον ενδιαφέρει σε ελάχιστο χρόνο.

Η βάση δεδομένων συμπεριλαμβάνει σχεδόν όλες τις εταιρίες της Κύπρου καθώς επίσης και όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δυνατότητες εύρεσης εταιριών ανά επαγγελματική δραστηριότητα, χώρα, πόλη, περιφέρεια, χωριό, βιομηχανική περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνο, φαξ.
Η πιο πάνω ταξινόμηση των εταιριών, δίνει το πλεονέκτημα στον εκάστοτε χρήστη b2b ή b2c να χρησιμοποιεί την βάση δεδομένων ως εργαλείο εύρεσης ή προώθησης εμπορευμάτων στο target group που τον ενδιαφέρει.

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της. Διατηρούμε και συνεχώς αναπτύσσουμε μεγάλες βάσεις δεδομένων, δηλαδή στοιχεία επικοινωνίας εταιριών ταξινομημένα ανά επαγγελματική κατηγορία ή κατηγορίες, χώρα, πόλη, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνο, φαξ
χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας εταιριών), ως ένα από τα βασικά μέσα που προτείνουμε για την επικοινωνία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχουμε σημαντικό πλεονέκτημα στενευμένης προβολής στους πελάτες μας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε όλο τον μηχανισμό και με την δική σας βάση δεδομένων, στοχεύοντας στο υφιστάμενο πελατολόγιό σας.

Το περιοδικό galastyle (γυναίκειο περιοδικό) στοχεύει στην δημοσιογραφική και ενημερωτική κάλυψη του χώρου της ομορφιάς. Η βασική θεματολογία του περιοδικού στόχο έχει την προώθηση των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτικής και αισθητικής.

Κυκλοφορεί δωρεάν (free press) και καλύπτει όλα τα κομμωτήρια, τα Ινστιτούτα Αισθητικής, Ινστιτούτα Νυχιών, SPA, κτλ, σε όλη την Κύπρο. Επίσης διανέμετε δωρεάν σε επιλεγμένες και πολυσύχναστες καφετέριες.

This post is also available in: Αγγλικα