Εμείς – INCEPTIAL | Business Consulting, Σύμβουλοι Marketing

Inceptial

από το inception και το conceptual / inception σημαίνει κάτι που γεννιέται που ξεκινάει, και conceptual σημαίνει αντίληψη, δημιουργικότητα κάτι ότι συλλαμβάνει ιδέες άρα οι δύο λέξεις μαζί θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως “η γέννηση των ιδεών” ή “σύλληψη ιδεών”.

Η Inceptial Ltd ασχολείται με συμβουλευτικές υπηρεσίες Marketing, επικοινωνίας, θεματικά σεμινάρια και διοργάνωση εκθέσεων, ανάπτυξης και προώθησης επιχειρηματικών project, με την έρευνα, προώθηση πωλήσεων, διαχείριση budget, ΜΜΕ, με την παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών, κ.α.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο Στόχος της Inceptial Ltd είναι, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις μέσω των υπηρεσιών της ώστε να λειτουργεί ως πύλη ανάμεσα στην Κινεζική και την Κυπριακή αγορά, και κατ΄ επέκταση στην Ευρώπη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από διδάγματα των αρχαίων Ελλήνων και Κινέζων φιλοσόφων που επηρέασαν και διαμόρφωσαν τη σκέψη και τη δράση σε Ανατολή και Δύση. Η φρόνηση, δηλαδή, η σωστή κρίση με γνώμονα το κοινό καλό. Η σωφροσύνη στην διαχείριση των επιθυμιών. Η πειθαρχία και η ανδρεία, που συνδέονται με τολμηρές, αλλά ταυτόχρονα συνετές αποφάσεις για την παραδειγματική ηγεσία. Η δικαιοσύνη προς αυτούς που σε στηρίζουν και προς τους αντίπαλους σου. Η σοφία, εννοώντας τη γνώση για το τι ισχύει και τι όχι και τα αίτιά τους. Η παραδειγματική συμπεριφορά, όπως εκδηλώνεται από τα μοντέλα ρόλους που αναζητούμε στους ηγέτες. Η ενσυναίσθηση, ως ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων. Η υπευθυνότητα για τις πράξεις μας και τη συνεκτίμηση των συνεπειών τους στους άλλους. Η εγκράτεια, καθώς και η έμφαση στο συλλογικό καλό και στο πνεύμα συνεργασίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όπως η ροή του νερού διαμορφώνεται από τη μορφολογία του εδάφους, έτσι και η ροή της σκέψης μας πρέπει να διαμορφώνει τις ενέργειες και την ροή της αγοράς. Δανειστήκαμε και διαφοροποιήσαμε ελαφρός αυτό που έχει γράψει ο μεγάλος Κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής Sun Tzu, “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War), ~5ος αιώνας π.χ. Πιστεύουμε ότι σε όλα τα Project και σε όλες τις ενέργειες Marketing πρέπει να θέτεις πρώτα τον Στόχο. Έτσι ως βασική μας αρχή, θέτουμε το Στόχο, Σχεδιάζουμε την Στρατηγική, και Υλοποιούμε Αποτελεσματικά… με γνώμονα να φέρουμε την επιχείρηση σας μπροστά σε ιδανικούς πελάτες.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός προς τους συνεργάτες μας. Η γνώμη καθενός από αυτούς είναι για εμάς θεμέλιος λίθος στο χτίσιμο κάθε νέας συνεργασίας, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Η αξιοπιστία, η ευελιξία, η αμεσότητα και η πλήρη τήρηση των συμφωνιών μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, σε μια εποχή που στον χώρο του επιχειρείν η εμπιστοσύνη είναι αξία ανεκτίμητη.

ΠΡΟΦΙΛ INCEPTIAL

Inceptial Ltd ασχολείται με συμβουλευτικές υπηρεσίες Marketing, επικοινωνίας, θεματικά σεμινάρια και διοργάνωση εκθέσεων, ανάπτυξης και προώθησης επιχειρηματικών project, με την έρευνα, προώθηση πωλήσεων, διαχείριση budget, ΜΜΕ, με την παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών, κ.α.

40.600

εταιρείες

2.500.000

επισκέψεις το 2018

2350

πελάτες

100

% επεξεργασία δεδομένων

This post is also available in: Αγγλικα